Wie ben ik

Mijn naam is Danielle Jonkhoff. Ik ben voedingscoach en help jou graag op weg naar een gezond eetpatroon en je gewenste gewicht. Ben jij die overtollige kilo’s zat en gun jij het jezelf om hier, op een verantwoorde en snelle manier wat aan te doen?! Dan is Powerslim iets voor jou!

Ik coach vanuit mijn passie en ik zou er dan ook alles aan doen om jou te motiveren en te stimuleren tijdens het traject om jouw gewenste resultaat te behalen en te behouden.
Mijn doel als jouw coach is, om laagdrempelig, bereikbaar  en een luisterend oor te zijn en jou te adviseren waar nodig.  Ondanks dat mijn ervaring met Powerslim positief is, kunnen er zich ook moeilijke momenten voordoen, ook dan ben ik als coach bereikbaar en sta je er niet alleen voor.

Na het behalen van je streefgewicht blijf ik jou een jaar lang gratis begeleiden, om er samen voor te zorgen dat je, jouw streefgewicht vast weet te houden. Mocht je na het lezen van mijn ervaring meer informatie willen, of denk je hier wil ik meteen mee starten, dan mag je mij altijd bellen of mailen en wie weet tot snel 😊

Al vanaf jonge leeftijd ben ik bezig met gezonde/verantwoorde voeding en op mijn streefgewicht blijven. Mijn eerste ervaring met Powerslim was 4 jaar geleden. Ik hoorde positieve verhalen van bekenden en zag goede resultaten. Zelf wilde ik toen graag 5 kilo kwijt en ben meteen gestart met het starterspakket van Powerslim.  Na nog geen 3 weken was ik de kilo’s al kwijt en ben ik gaan opbouwen naar een normaal en verantwoord eetpatroon. Buiten het geweldige resultaat was ik vooral enthousiast over de heerlijke producten en het feit dat je echt geen honger hoeft te lijden om af te vallen. Ik heb mijn gewicht daarna lange tijd zelf stabiel weten te houden door verantwoord, maar zeker ook lekker te eten.  Tot mijn verbazing bleven de kilo’s er goed af. Ook bij de mensen om mij heen werkte het zo goed en bleef Powerslim mij verbazen. Nog nooit was lekker eten, geen honger hoeven lijden en toch zo snel op een verantwoorde manier kilo’s verliezen, een combinatie die ik kende.

Na de geboorte van mijn 2e kindje gingen de zwangerschapskilo’s er helaas niet zo snel af en bleef ik op 10 kilo boven mijn streefgewicht steken. Voor mij is mijn figuur/gewicht erg belangrijk om me goed te voelen en dus besloot ik na 3 maanden om weer met Powerslim te gaan starten. Wat ik erg prettig vond, is dat veel producten kant en klaar zijn of weinig tijd kosten om klaar te maken. Het is daardoor voor mij, als mama van 2 jonge kinderen, goed vol te houden en goed in te passen in mijn dagelijkse drukke leven. Het is fijn om te weten wat je mag eten en niet steeds na hoeft te denken, of calorieën hoeft te tellen. Daarnaast vond ik het fijn dat mijn coach meekeek naar het proces en liet de weegschaal steeds weer zien dat mijn spiermassa stabiel bleef, of zelfs toe nam en de kilo’s die ik afviel, verloor in mijn vetpercentage.
Ik heb tijdens mijn eigen Powerslim traject geleerd dat het belangrijk is je spiermassa te behouden, om zo je stofwisseling goed op gang te houden en daarmee het ‘jojo-effect’ te voorkomen.

Powerslim bewees voor mij opnieuw dat het een fantastisch en verantwoord afslankprogramma is, waarmee je goed op streefgewicht kunt blijven.

Ik ben zo enthousiast over PowerSlim dat ik besloten heb om Powerslim coach te worden.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar van doen! Ik help je graag.

Danielle Jonkhoff Slimmer Afvallen

Neem contact op