Ervaringen

Linda,

Daniëlle is een leuke vlotte meid! Ze is enthousiast en coach goed en denkt met je mee. Powerslim werkt voor mij omdat het lekker is, goed gevarieerd en daarom goed vol te houden is.

Renee,

Ik ben op 10 januari 2018 begonnen met powerslim dieet. Ik heb Daniëlle als coach en kan iedereen vertellen dat ik blij ben met deze keuze. Al 8 kg afgevallen …nog 4 te gaan en dan ben ik op mijn streefgewicht. Iedereen die met overgewicht te maken heeft kan ik Daniëlle aanbevelen. Ze is geduldig, duidelijk en weet je scherp te houden. Op naar de laatste kilo’s en dan weer in balans komen.
Renee van ‘t Loo 16-3-2018

Lilian,

Het was tijd voor een paar kilootjes minder. Met een lichte tegenzin (alles smaakt zo lekker) ingeschreven bij de praktijk ‘Slimmer afvallen’. De tegenzin was meteen verdwenen met zo’n goede coach als Danielle. Ze heeft passie voor haar werk en haar enthousiasme werkt zeer motiverend. Ze weet waar ze over praat en stelde samen met mij realistische doelen. Met de heerlijke producten en gerechten van Power Slim en zo’n topper als coach, kan ik nu zeggen: ‘yes we did it!! Thnx Danielle…..

Bernine,

Powerslim producten i.c.m Daniëlle als coach is de perfecte combi om in shape te komen om die ‘oh zo lastige kilo’s’ kwijt te raken…
Daniëlle is eerlijk, denkt mee en laat je trots zijn op jezelf; super fijn!!

 

Milja,

Dit is de enige leefwijze waar ik mij goed bij voel in alle opzichten. Het afvallen gaat bij mij langzaam (jojo effect, vrouw, leeftijd etc.), maar eraf is eraf. Danielle is een fijne coach, altijd vrolijk, complimenteus, inspirerend en nooit belerend, maar helder en duidelijk in haar uitleg. Ik ben blij met haar en ik zou haar aan iedereen aanbevelen.
Het afvallen gaat mij lukken mede door haar begeleiding!

 

Mariska,

Blij met jou Danielle Jonkhoff. Je gunt het me zo! dat merk ik aan je coaching. Ik was niet echt van plan dit vol te houden, maar je hebt het tegendeel bewezen. Ik voel me enorm goed hierbij. Ondanks ik wel es n steekje laat vallen, gaat het de goeie kant op. Ik heb geen honger en blijf vol energie wat ik met mijn werk absoluut nodig heb. Dank je wel voor jou steun. Je bent een topwijf!

 

Ruby,

Noem een dieet en ik heb het gedaan en na 2 weken meestal alweer gestopt. Maar deze keer met Powerslim en Danielle (PowerSlim coach) ga ik het volhouden. Ik ben nu bezig met mijn 4e week PS en nog steeds gemotiveerd. Geweldig!! De kilo’s verdwijnen en als ik een moeilijk moment heb is mijn coach, Danielle, altijd bereikbaar. Zij motiveert mij enorm door haar berichtjes en goede adviezen. Op naar mijn streefgewicht. Ik geloof echt dat het me deze keer gaat lukken!!!

 

Maria,

Vorig jaar bijna 20 kg afgevallen. Na wat kilootjes erbij toch maar weer aan de powerslim. Het is lekker en het werkt. 2 weken geleden afspraak gemaakt met Danielle, die mijn enthousiasme nog een leveltje hoger kon krijgen. Goede tips, fijne begeleiding en de motiverende berichtjes tussen door. Nu 2 weken later ben ik 3,4 kg kwijt.Mede door de fijne steun gaat het mij bijzonder makkelijk af. De uitdagende momenten bespreek ik vooraf zodat dit geen issue gaat zijn als het ertoe doet. Super blij met hoe het gaat en het resultaat. Dank je wel Danielle!

 

Bernine, 31 jaar -8 kg…

Kilo’s…en dan vooral die kilo’s die er heel stiekem steeds een beetje meer bij komen, wie kent ze niet?! Al jaren ben ik niet tevreden met mijn gewicht, waardoor ik meerdere diëten heb uitgeprobeerd en waarbij ik dan wel een aantal kilo’s afviel, maar er niet afbleven!
Toen ik een relatie kreeg kwam ik in een jaar tijd bijna 10 kilo aan! Samen lekker uiteten, drankjes doen, super leuk natuurlijk maar het was niet de bedoeling om vervolgens zoveel aan te komen…Ik was nu echt te zwaar voor mijn lengte en voelde mij ook niet lekker in mijn lijf! Tijd om te veranderen dus; sporten, verantwoord & gezond eten, maar toch gingen de kilo’s er helaas niet zo gemakkelijk af als dat ze erbij waren gekomen.
Na de geboorte van ons zoontje bleven er ook nog een aantal zwangerschapskilo’s plakken en dit is voor mij het omslagpunt geweest; er moest nu toch echt wat gaan veranderen!

Ik heb toen de keuze gemaakt om het Powerslim afslankprogramma te gaan volgen. Ik had hier goede verhalen over gehoord en gelezen, en had bij een goede vriendin gezien hoe het werkt (vooral makkelijk en lekker eten) en welk effect dit had; dit wilde ik ook!!!
Ik ben begonnen met het starterspakket van Powerslim…Voor mij als jonge en werkende moeder was dit perfect; heel gestructureerd 6x op een dag op vaste momenten kunnen eten zonder daar heel veel werk aan te besteden. Ik heb het Powerslim afslankprogramma geen moment zwaar gevonden, dit kwam mede doordat de producten super lekker zijn en ik geen moment honger heb hoeven lijden. Het heeft mij erg geholpen dat mijn coach met mij heeft meegekeken; een bewustwordingsproces van wat voeding & sport met mijn lichaam doet!
Ik ben er nog niet…Ik wil er graag nog een aantal kilo’s af, maar ben er van overtuigd dat Powerslim mij hierbij gaat helpen. Door het starterspakket heb ik met veel producten kennis kunnen maken en nu beslis ik altijd zelf, samen met mijn coach, wat voor mij het best passend is en hoe ik mijn eetpatroon kan blijven vasthouden om zo mijn streefgewicht te kunnen behalen!
Ik ben dus nu al super blij met het resultaat wat ik heb behaald, voel mij meer mezelf en ben blij met het resultaat wat alleen maar beter kan worden!

 

images

 

Lilian, 52 jaar -20 kg …

‘Durf de stap te zetten’

Mensen uit mijn omgeving hoorde ik steeds vaker over Powerslim. De resultaten die ik zag waren GEWELDIG. Ik kamp mijn leven lang al met overgewicht. Je kent het misschien wel, afvallen en weer aankomen, afvallen en weer aankomen; het bekende jojo-effect. Ik was stiekem wel jaloers op de mensen die er zo goed en gezond uitzagen. Dit wil ik ook dacht ik; afvallen en op streefgewicht blijven!
Ik was er klaar voor om te beginnen en te ervaren of het afslankprogramma van Powerslim ook iets voor mij zou zijn. Samen met mijn dochter heb ik de stoute schoenen aangetrokken. We hebben ons aangemeld bij de powerslimcoach bij ons in de plaats voor een intake. De eerste stap was gezet.

Na een vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg over Powerslim en informatie over mijn startgewicht, vocht- en vetgehalte, ging ik met een positief gevoel naar huis. Ik ben de volgende dag enthousiast begonnen en ben hier tot op de dag van vandaag nog blij mee.
Het afslankprogramma beviel mij goed; geen honger en heerlijke producten. Niet te vergeten de heerlijke tussendoortjes. De chocoladewafels zijn mijn favoriet, nu nog steeds. Het is gemakkelijk vol te houden omdat je ook je groente, vlees of vis mag eten. De producten zijn makkelijk mee te nemen en/of te maken, geen ingewikkeld gedoe, dus prima in te passen in mijn drukke leventje. Ook zit er een goede opbouw in het programma. Soms viel ik in een week iets minder af in kilo’s, maar dan was mijn vetpercentage sterk afgenomen en dit is minstens zo belangrijk als je spiermassa in balans houden.
De begeleiding van een voedingscoach heb ik als een meerwaarde ervaren. Je kan je verhaal doen en je vragen stellen en ze motiveert je als het even nodig hebt. Je krijgt meer inzicht in je lichaam, verantwoord eten en hoe je op streefgewicht blijft.
Door het afvalprogramma van Powerslim te volgen, ben ik 20 kilo afgevallen, is mijn zelfvertrouwen vergroot, heb ik meer energie en minder lichamelijke klachten. Ik ben blij dat ik het afslankprogramma van Powerslim ken en dat ik nu beter mijn streefgewicht vast kan houden. Ik zou het zeker iedereen aanraden en hoop dat ik ook jou enthousiast heb gemaakt.
“Durf jij ook de stap te zetten?”